Ontspannen genieten
bbq-pakket; biljart spelen; midgetgolfen

Bekijk de menukaart en arrangementen van ons café in Waalre

Kom je met vrienden, familie of collega’s in Café Herbergh ’t Loon in Waalre eten, dan sta je voor een lastige keuze. Want wat ga je kiezen uit al die lekkere gerechten?

Menukaart

Ga ’s middags bijvoorbeeld voor het twaalfuurtje of een heerlijke kop soep. Tijdens de borrel met collega’s of vrienden kun diverse snacks bestellen. 

Menukaart 
Drankenkaart 

Buffet-arrangementen

Huur je onze kapschuur af om een feestje te bouwen of vier je het liever bij je thuis? Waar je je feest ook viert, de middag of avond is helemaal compleet met een van onze buffetten.

Borrelarrangement
De stemming er snel inbrengen? Dan komt ons ruime aanbod aan borrelhapjes goed van pas. U kunt deze bestellen voorafgaand aan het barbecue- of buffetspektakel, maar de borrelgerechten zijn natuurlijk ook lekker voor tussendoor. Zo worden eventuele wachtmomentjes voor het eten op feestelijke wijze opgevangen.

bbq-arrangement; midgetgolf Brabant; zaalverhuur

BBQ-pakketten

Samen barbecueën met vrienden, familie, collega’s, sportgenoten of buurtbewoners. Een gelegenheid bij uitstek om elkaar beter te leren kennen, oude banden aan te halen en bij te kletsen. Met een van onze BBQ-pakketten sluit je de leuke dag lekker en ontspannen af.

Wij helpen u graag en professioneel met onze barbecuecatering en maken uw maaltijd met liefde en plezier tot een waar feest. Daarom bezorgen we onze maaltijdpakketten inclusief barbecuebenodigdheden. U kunt kiezen uit diverse menu’s en complete pakketten (vanaf 20 personen), waaronder:

  • BBQ-vleespakket
  • BBQ-pakket vegetarisch
  • BBQ-vispakket

Bent u met minder dan 20 personen? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Buffetten

Valt het weer wat tegen voor een barbecue of wil je je gasten liever een andere maaltijd voorzetten? Kies dan voor een van de complete buffetpakketten (vanaf 20 personen), die we bij een cateringbureau bestellen. Vlees, vis, vegetarisch of iets lekkers voor de kinderen: je kunt kiezen uit diverse koude en warme gerechten.

Liever een intiemer feest? In ons café in Waarle is er aan de bar plek om te borrelen.

Meer informatie over onze arrangementen of direct een bestelling plaatsen? Bel 040-2212508 of kom langs bij ons café in Waalre.

Contact opnemen